Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2012

μα πώς άλλαξε έτσι ο μπλόγκερ??? θέλω να ενεργοποιήσω τα σχόλια και τα μηνύμτα αλλα δεν ξέρω πώς!!!!! χάθηκα μέσα στις ρυθμίσεις. επειδή βαριέμαι να κάνω νέο email θέλω να τα ξαναβάλω αλλα δεν ξέρω πώς!!!!!! τζίζους!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

test test ego eimai over

Ανώνυμος είπε...

ok λειτουργει. χεχε πήρα μια χαρα σήμερα.

srm1033 είπε...

χαχαχα!Σε ξαναβρήκα! Με θυμάσαι??

Βούλα είπε...

Τόσα χρόνια μας φίμωνες κανονικά, από τη μια μας έλεγες την ιστορία της ζωής σου, αλλά από την άλλη ούτε ένα σχόλιο δε μας άφηνες να κάνουμε, τώρα που ζορίζεσαι θες παρηγοριά από «αγνώστους»... δεν ήθελες να εκτεθείς λέει, αυτό σε μάρανε. Μωρέ, σου έχω πάρα πολλά μαζεμένα εσένα, αλλά τώρα δεν προλαβαίνω να στα σούρω όλα. Αμ δεν είσαι γκαντέμισσα, άμα ήθελες να παντρευτείς θα τον είχες βρει εδώ και καιρό τον λεγάμενο, αλλά όλοι σου ξυνίζουν, μόνο να κλαίγεσαι ξέρεις, κατά τα άλλα προκομμένη σου λέει. Άμα έβαζες το στεφάνι και έμενες με τον άντρα σου (αυτόν που τον έλεγες ιδανικό και μετά τον χώρισες), τώρα θα πληρώνατε το μισό ενοίκιο. Μου ήθελες και επιχείρηση, τρομάρα σου... αμ, έτσι είναι οι επιχειρήσεις, έχουν ρίσκο. Και άκου να σου πω, δε σου φταίνε οι τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι, ψήφισε το ΚΚΕ να υπάρχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι, άμα τους ζηλεύεις τόσο πολύ, για να καταργηθούν και οι τράπεζες. Ακούς εκεί, δεν έχεις λεφτά, αλλά λεφτά για ίντερνετ έχεις και παραέχεις. Αντί να κόβεις τα σερβιετάκια, κόψε το ίντερνετ, είχες και στο χωριό σου ίντερνετ; Να το κλείσεις και να πας στο χωριό σου, να έχεις τις κοτούλες σου και να μαζεύεις λάπατα και σέσκουλα και να μάθεις να φτιάχνεις σπανακόπιτες, δεν κατάλαβα, εμείς χαζές είμαστε ή μήπως νομίζεις ότι το σπιτικό κρατιέται με τα καμώματά σου; Μωρέ, να αυτοκτονήσεις έχεις σκεφτεί; έτσι κι αλλιώς ούτε παιδιά ούτε γατιά έχεις, θα ησυχάσεις μια ώρα αρχύτερα.

Ανώνυμος είπε...

esy na kaneis ayto pou grafeis na doyme poios tha stenaxwrithei...

Ανώνυμος είπε...

ayto poy les sto telos toy melistalaxtoy sxoliou sou

Ανώνυμος είπε...

Gademissa, ta 2 pano einai apo mena, syggnomi gia to epipedo poy to katevasa...
Na eisai kala, min epireasteis.
Kai an nomizeis, katalavaino oti prepei na sviseis tin epemvasi...
Den ta ksanakleineis ta sxolia, na isixaseis? :)

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, σε παρακολουθούσα καιρό, μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Μην το βάζεις κάτω και μη μασάς με τους κακοπροαίρετους. Καλή Ανάσταση! START2

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε καλέ που χάθηκες, σου έκοψαν το ίντερνετ ή αυτοκτόνησες κι εσύ;