Κυριακή, Ιουλίου 29, 2007

Θα τον πάρω στο κατόπι. Το αποφάσισα.





Πλησιάζει η ώρα για διακοπές και δεν αποφασίσαμε ακόμα πού θα πάμε για τα μπάνια μας. Τώρα με τις φωτιές δεν ξέρουμε πού να κλείσουμε δωμάτιο. Φοβόμαστε μήπως εκεί που θα πάμε, και ενώ θα κοιμόμαστε του καλού καιρού ή ενώ θα διασκεδάζουμε το βράδυ στα θερινά τα κλάμπ, αρχίσει να καπνίζει ο τόπος και τότε ή θα καούμε ζωντανές επι τόπου, ή θα ποδοπατηθούμε από τον πανικό που θα προκληθεί στο κλάμπ, ή θα σφηνώσουμε στην έξοδο και θα πεθάνουμε από ασφυξία, ή θα μας ζώσει η φωτιά έτσι που θα μποτιλιαριστούμε στην εθνική οδό και θα καούμε ζωντανές.

Φοβόμαστε. Βλέπεις δεν θα έχουμε και άντρες συνοδούς για να τους κλαφτούμε και στη συνέχεια αυτοί να μας παρηγορήσουν. Να μας νταντέψουν, να μας προστατέψουν.



Ποιο μέρος της Ελλάδας είναι πλέον ασφαλές?


Το σκέφτηκα πολύ.
Γύρισα από έξω, ξάπλωσα για να κοιμηθώ, αλλά δε με έπαιρνε ο ύπνος αφού συνέχεια το σκεφτόμουν. Μήπως να πηγαίναμε σε καμιά βραχονησίδα ή σε κανένα ξερονήσι που δε θα χει δέντρα, αλλά θα έχει σίγουρη ασφάλεια από άποψη πυρκαγιάς? Ομως, όπου δεν έχει δέντρα δεν έχει και πολλούς κατοίκους, άρα ούτε και γιατρός θα υπάρχει. Και έτσι αν πχ μας τσιμπήσει ένα φίδι, ή ένας σκορπιός εκεί στο κατσάβραχο, μέχρι να ρθεί αεροπορικώς το ΕΚΑΒ εμείς θα έχουμε χαιρετήσει τον πλάτανο. Κρίμα δεν είμαστε?
Μια άλλη λύση είναι να μείνουμε στην πόλη και να πηγαινοερχόμαστε για μπάνια αυθημερόν. Ομως και πάλι, κατά τη διαδρομή μπορεί να αποκλειστούμε στην εθνική οδό και να μας ζώσει η φωτιά.


Το σκέφτηκα- το ξανασκέφτηκα ώσπου ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ!!!!!



Η ώρα είναι 3.30 Σάββατο το βράδυ. Η στιγμή είναι σημαντική και πρέπει να καταγραφεί στην ιστορία. Σηκώνομαι από το κρεβάτι και πληκτρολογώ τη σωτήρια σκέψη μου, την οποία θα αναφέρω αύριο στις "ατρόμητες" φίλες μου (όμως έχω την αίσθηση ότι για κάποιο λόγο θα μ αρχίσουν στο δούλεμα).


Είναι μια καταπληκτική σκέψη που δεν πρέπει να τη μάθει ο πολύς ο κόσμος, γιατί τότε θα την εφαρμόσουν όλοι και δεν θα πετύχει. Λοιπόν:


θα πάμε


όπου πάει


ο


Καραμανλής, η Νατάσσα και τα παιδιά τους!!!!!!



Γιούπιιιιιιιιιιι!!!! Είναι καταπληκτική ιδέα! Φανταστική. Μόνο μια ιδιοφυία σαν εμένα θα μπορούσε ποτέ να την σκεφτεί!!!

Και γιατί θα τους πάρουμε στο κατόπι? Επειδή όπου πάει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας σίγουρα θα τον ακολουθούν κατά πόδας ένα σωρό καναντέρ και καμιά 15αριά ντουζίνες πυροσβεστικά. Ετσι, προληπτικά. Δεν θα το διακινδύνευαν οι αρχές να αφήσουν τον αρχηγό τους να γίνει κάρβουνο. Και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον γι αυτό δεν έχουν μείνει πολλά για να σφήσουν τις φωτιές που είναι σε εξέλιξη.

Οπότε, όπου πάει η Φτου Μεγαλειότης με την οικογένεια- από πίσω τους και γω. Μπάνιο ο Καραμανλής? μπάνιο και γω. Ηλιοθεραπεία αυτός? ηλιοθεραπεία και γω. Βολτίτσα ο Καραμανλής? από πίσω του και γω. Βαρκάδα ο Καραμανλής? στρώμα θαλάσσης και βατραχοπέδιλο εγώ. Μωρέ σκιά του θα γίνω. Θα τον κάνω να τρέχει να σωθεί από μένα και να μην μπορεί.


Μόνο να μην έρθει για καμιά επίσκεψη ο Μητσοτάκης (φτου-φτου σκόρδα), γιατί αν βρεθούν Μητσοτάκης και gademissa στον ίδιο χώρο .... κλάφτα Χαράλαμπε. Θα γίνει φλαμπέ όλη η Ελλάδα στο δευτερόλεπτο.


Νιώθω ντροπή που για να κάνω ασφαλείς διακοπές τον έχω ανάγκη με τέτοιο ποταπό τρόπο, που θα κυνηγήσω έτσι τον Καραμανλή σαν κανένα ερωτευμένο κοριτσόπουλο.
Ωχ, τι ξεστόμισα? Ευτυχώς που δεν το άκουσαν καλά τα αυτιά μου. Ή μάλλον το άκουσαν αλλά η πληροφορία αρνείται να φτάσει ως τον εγκέφαλο. Νιώθω μια σκοτοδίνη. Από την άρνηση θα είναι. Ή από την εικόνα που προσπαθεί να σχηματιστεί στο μυαλό μου, της gademissas ως ερωτευμένου κοριτσόπουλου με τον Καραμανλή! Ιιιιιιιιι .... ναι αυτό είναι,


έχω αναγούλα, ζαλίζομαι, σβήνω ........


........ αέρα .......


αέραααααααα .......


......... πνίγομαι, καίγομαι, λίγο νερό ρε παιδιά ...... βοήθεια χριστιανοίιιι,
ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .......





ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαμά μου!!!

Πωπωωωωω, τι όνειρο ήταν αυτό! Είμαι λουσμένη στον ιδρώτα. Τι εφιάλτης!!! Θα παράφαγα μάλλον. Πρέπει να το γράψω στο blog μου. Γρήγορα πριν το ξεχάσω.



Tώρα όμως!