Τετάρτη, Απριλίου 13, 2011

αναρωτιέμαι: υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ξέγνοιαστοι? Άνθρωποι που χαμογελάνε και χαζοκουβεντιάζουν? Μα πώς? Δεν τους απασχολεί το βιοποριστικό? Πού βρίσκουν λεφτά και παν ταξίδια, βάζουν βενζίνη, πληρώνουν τις δόσεις τους στα δάνεια?

Εγώ δυστυχώς έχασα το γέλιο μου. Έχασα έστω και τη μικρή πηγαία χαρά που έβρισκα παντού, στο σινεμά, σε μια έξοδο, σε μια γυναικοκουβέντα. Ακόμα και στο φαΐ δεν βρίσκω χαρά. Τώρα θα μου πεις ποιό φαί? Πατατάκια γαριδάκια γκουντις γύρους πίτσες, όλα τα έκοψα. Και στο σουπερμαρκετ όταν πάω όχι μόνο δεν ξοδεύω για τα απαραίτητα, αλλά παίρνω το πιο φτηνό. Τυρί ? -το πιο φτηνό. Χαρτί υγείας?- Το πιο φτηνό. Μέχρι και στις σερβιέτες κάνω σκόντο. Δεν ξοδεύω ούτε και κει- Αφου ανακάλυψα ένα κόλπο. Χρησιμοποιώ μια σερβ. από κάτω, και βάζω από πάνω χαρτοβάμβακα . Και έτσι ουσιαστικά καταναλώνω χαρτοβάμβακα που είναι και πιο φτηνά. Τώρα... αυτά είναι ντροπή που τα λέω και που τα κάνω, αλλά ίσως δώσουν ιδέες και σε άλλες καημένες νεόπτωχες όπως εγώ.

Το ΤΕΒΕ μου το τελευταίο δεν το πλήρωσα…..
Ναι …είναι αλήθεια….δεν μου έφτασαν. Προτίμησα να πληρώσω το στεγαστικό και να αφήσω το ΤΕΒΕ.

Άστα να πάνε. Αν τη βγάλω μέχρι το καλοκαίρι καλά θα είμαι. Όμως μετά??

Τι θα κάνω αν το κλείσω? Στην ηλικία μου ποιος θα με πάρει? Χρειάζομαι μια πηγή χρημάτων για το δάνειο και δεν μπορώ να σκεφτώ καμία.

Αυτα σκέφτονται όλοι όσοι κλείνουν τα μαγαζιά τους. Και είμαστε άτομα όχι των 20 και 30, που όσο ναναι σε αυτή την ηλικία έχεις τη μαμά και τον μπαμπά να σε στηρίξουν. Εμείς είμαστε 40 και άνω, πρέπει να στηρίζουμε εμείς τους άλλους.

Ακόμα και στη σχέση μου δεν μπορώ να είμαι εντάξει. Αφού δεν έχω χαρά, πόσο μπορώ να προσποιηθώ την ανέμελη???.... Το βλέπω να με σουτάρει ο γκόμενος.
Άσε που και αυτός είναι στεναχωρημένος, αφού και δεν πληρώνεται καλά, αλλά και υπερωρίες κάνει χωρίς να τις εισπράττει, και από πάνω φοβάται μην τον απολύσουν!!

Μόνο στα χόμπι μου βρίσκω μια πνευματική χαλάρωση αφού ξεχνάω προς στιγμήν τα προβλήματα, όμως και κει, μόλις τελειώσουν ξαναγυρίζω στην πραγματικότητα. Και φυσικά δεν με βλέπω να τα συνεχίζω και του χρόνου, αφού οικονομικά δεν θα μπορώ ούτε και κει να ανταπεξέλθω.

Ξυπνάω μέσα στη νύχτα και σκέφτομαι πού θα βρω λεφτά. Και τον πόνο μου δεν τον καταλαβαίνει κανείς, αφού οι φίλοι μου, σχεδόν όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή είναι βολεμένοι σε ΟΤΑ ή σε ΔΕΚΟ. Μειώθηκαν λίγο τα χρήματά τους, αλλά στο δρόμο δεν θα βρεθούν. Δεν τους απασχολεί τι θα κάνουν στο μέλλον ή να γίνουν καλύτεροι στη δουλειά τους, αφού ξέρουν ότι αυτό που είναι τώρα θα το κάνουν ως τα βαθιά γεράματά τους. Οπότε μόνο αυτοί μπορούν να χαμογελάν ακόμα.

Σκέφτομαι ότι αν με τον γκόμενο μου προκύψει τώρα ένα παιδί, δεν θα έχω λεφτά ούτε για τη γέννα, ούτε για πάνες, ούτε για γάλατα. Μα αυτοί που έχουν παιδιά και δεν έχουν δουλειά, πώς τα βγάζουν πέρα?????? Τι κάνουν?????

Ειλικρινά, από τη μία σκέφτομαι ότι τώρα που βρήκα τον γκόμενο πρέπει να κάνω παιδί όσο έχω ακόμα λίγο χρόνο, όμως από την άλλη ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ. Φοβάμαι το αύριο.

Όσο για τον γκόμενο….. Αχ μα τι καλό παιδί είναι αυτό που μου προέκυψε? Είναι το καλύτερο παιδί που γνώρισα ποτέ!!! Και στη συμβίωση ταιριάζουμε απόλυτα, και είναι καθαρός και τακτικός όπως εγώ, και ¨του σπιτιού" είναι, και δεν είναι του πολύ έξω, και όταν λέω ότι είμαι κουρασμένη το σέβεται, και με φροντίζει…... Νομίζω ότι θέλαμε και οι 2 μια σχέση ζωής και αυτό είναι μου μας ένωσε και κολλήσαμε. Δεν είναι παιδί του καμακιού και του γυρίσματος σε μπαράκια.

Ευτυχώς που δεν έκατσα με όλους τους άλλους και έτσι ήμουν ελεύθερη όταν ήρθε στη ζωή μου.

Βέβαια έχει λίγα στραβά. Αλλά όταν κάποιος από τα 10- έχει τα 7 καλά και τα 3 στραβά τότε μιλάμε ότι πέτυχες λόττο!!!! Τα 3 στραβά είναι αμελητέα ποσότητα!!!!!.

Αυτά.....

Σήμερα είχα δύσκολη μέρα και έπρεπε κάπου να τα πω. Στον γκόμενο δεν μπορώ (δεν χρειάζεται να ξέρει όλη τη μαύρη αλήθεια που με ζώνει ), οι φίλες μου δεν με καταλαβαίνουν, σε ψυχολόγο δεν έχω παράδες να πάω. Ε είπα να τα πω εδώ.


Και ξέρεις ποιο είναι το γαμώτο??? Ότι έχω ένα σωρό ταλέντα που τα ανακάλυψα τώρα στα χόμπι που κάνω, αλλά δυστυχώς δεν είμαι σε ηλικία να τα εκμεταλλευτώ, αλλά ούτε και σε καιρούς εύκολους, για να πω ότι θα κάνω βήματα σε νέους χώρους.

Γαμώ την γκαντεμιά μου γαμώ
-
-
-
-
αυτά τα παραπάνω τα είχα γράψει περίπου 2 μήνες πριν. Σήμερα 2/6/2011 που το ανεβάζω είμαι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση οικονομικά.
Αφού κανείς δεν ψωνίζει, και το είδος που πουλάω μπορείς να το βρείς απο τη λαϊκή ώς το σουπερμάρκετ, πώς μπορώ εγώ να τους ανταγωνιστώ?? έχω διώξει σχεδόν όλους τους υπαλλήλους μου, ξεπαραδιάστηκα να τους δώσω τις αποζημιώσεις, και συνεχίζω παρόλαυτά να βουλιάζω.
Επιτέλους πότε θα πιάσουμε τον πάτο???? να ξέρουμε τουλάχιστον ότι δεν έχει παρακάτω!

Δεή ενοικια μισθοί τεβε ίκα προμηθευτές δάνεια??? ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΛΥΨΩ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 30€???????????!!!!!!!!!!!!!!!!


-
-
-
και το μαλακισμένο MAIL που είχα ως τώρα τόσα χρόνια, μου λέει ότι έγινε πλέον συνδρομητικό!!!!!!!!!!! Και δεν έχω πρόσβαση στα mail μου και στις διευθύνσεις των μπλόγκερσ που είχα τόσα χρόνια!!!!!!!!!

Και τώρα πρέπει να το αλλάξω!!!!! Ξανα μανά απ την αρχή!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ