Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

βουλιαζω οικονομικα....

βουλιάζω κάθε μέρα και πιο βαθιά.
Τι θα γίνει?? υπάρχει μέλλον? και αν υπάρχει τι μορφή θα έχει?
θα είμαι πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής ή στα φανάρια θα ζητιανεύω με το ταγέρ και τα τακούνια μου?

Υποχρεώσεις KΑΘΕ ΜΗΝΑ:
ενοικιο μαγαζιού, ΔΕΗ μαγαζιου, ΙΚΑ , ΤΕΒΕ, προμηθευτές, περέωση.
Στεγαστικό σπιτιου, ΔΕΗ σπιτιου, κοινοχρηστα, βενζίνη.

αποτέλεσμα:
εσοδα λιγότερα απο έξοδα.

Εφτασα πλέον σε σημείο να παίρνω απο τα έτοιμα που είχα στην τράπεζα για να καλύψω τα χρέη. Απο αυτά που είχα για εξωσωματικές και γέννες. Και τα έτοιμα λιγόστεψαν δραματικά.

Αφου να φανταστείς, την τελευταία βδομάδα του φεβρουαρίου ήμουν με 5 ευρώ στην τσέπη. Και δεν τα ξόδευα αλλα τα κρατουσα για...ώρα ανάγκης. Και το πιο ξεφτιλέ ήταν ότι έλεγα στον γκόμενο ότι δεν νιώθω καλά, και μάλλον είμαι άρρωστη όλη τη βδομάδα για να μην αναγκαστώ να βγώ βόλτα και ξοδέψω αυτά τα 5 ευρώ.

Και το νέο δεν έιναι ότι βρήκα γκόμενο (το καλύτερο παιδί και θα ευγνωμονώ την φίλη την ξενιτεμένη που μου τον γνώρισε) αλλα ο πάτος που έπιασα. Και σε ρωτω παρακαλώ, πώς είναι δυνατόν να είμαι εντάξει στη σχέση μου, και να κάνω γουτσου γουτσου και γλύκες και σέξ τρελό, και όλα αυτά που θα έκανα πριν την κρίση, όταν στον ύπνο κια στον ξύπνιο μου βλέπω λογαριασμους να κρέμονται πάνω απ το κεφάλι μου??? εχω ένα μόνιμο πλάκωμα στην ψυχη.κρύβω τις οικονομικές δυσκολίες μου απ τον γκόμενο αλλα ως ποτε? ευτυχώς που αυτός έχει την δουλειά του. Κακοπληρωμένη μεν αλλα τουλάχιστον συντηρεί τον εαυτό του. Και αυτός που είναι υπάλληλος σε πληροφορώ ότι εχει στην τσέπη του περισσότερα απο μενα!!!

παρεπιπτόντως το τραγουδι τουΛουκα Γιώρκα για την γιουροβίζιον watch my dance με συγκινεί πολύ για κάποιο λόγο.Μην πώ ότι δακρύζω όταν το ακουω...


αχ βαχ