Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

ευτυχώς που πρόλαβα και πήρα το πτυχίο.

ευτυχώωωως ευτυχώς!!!!!

απο τότε ακόμα, τόσα χρόνια πριν, φοβόμουν ότι θα μας διαγράψουν κάποια στιγμή εμάς τους αιώνιους φοιτητές. Και (συγνώμη αλλα) θα ήταν απολύτως φυσιολογικό και θα έπρεπε να γίνει.


Αν γενικώς στην φοιτητική σταδιοδρομία σου, δεν έχεις περάσει πολλά μαθήματα τότε δεν σε πολυνοιάζει και να διαγραφείς. Τι είχαμε τι χάσαμε.

όμως αν έχεις περάσει τα μισά μαθήματα πχ απ τα 50 πέρασες μέχρι τώρα τα 25, τότε σε καίει ο κόπος που έκανες.

Και λέει ότι είναι περίπου 200.000 οι αιώνιοι φοιτητές!!! και γω που νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ!! και έτρεχα μόνη μου να βρώ σημειώσεις, να παρακολουθώ μαθήματα, να κάνω καινουργιες γνωριμίες με άτομα νέας φουρνιάς που ισως θα μου χρειάζονταν...απαπααα.....χριστέ μου τι αγώνας!!!!!!!! εφιάλτης που ευτυχώς για μένα τελείωσε.


αυτά ήταν σκόρπιες σκέψεις χωρίς σειρά.
Πλέον δεν γράφω γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κάποια άτομα κατάλαβαν ποια είμαι, και δεν θέλω να με διαβάζουν. Αν ήθελα να τους πω αυτά που γράφω εδώ, θα τους τα έλεγα κατ ιδίαν. Ομως δεν θέλω.
τώρα θα μου πεις : πώς είσαι σίγουρη οτι σε διαβάζουν?
Ε η ανρθώπινη περιέργεια δεν νικιέται.

εγώ βέβαια δεν θα διάβαζα τα μυστικά κάποιου άλλου. Το έχω σαν αρχή. Ουτε του προαιώνιου αρραβωνιάρη δεν έψαχνα τα πράγματα του. Ειναι θεμα ανθρώπου.

Ομως οι άλλοι...δεν είμαι σίγουρη.



2 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Με καθυστέρηση (ανάλογη της δικής μου πνευματικής κατάστασης...) σου στέλνω συγχαρητήρια και σου εύχομαι να βγάλεις και ...μεροκάματο από το πτυχίο, αν και μόνο του αυτό δεν βοηθά και πολύ... :-)

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσεις το γράψιμο αστο blog παρακαλώ.