Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2006

Το εκκεντρικό σακάκι




Gademissa: «Μου πάει? Μήπως είναι υπερβολικό?»

Φίλη καλή: «Μμμ καλούτσικο φαίνεται, αλλά είναι στη μόδα?»

«Τι σημασία έχει, το θέμα είναι να φοράς ένα ρούχο που σου πάει άσχετα αν είναι την μόδα ή όχι…… Πάντως θυμάμαι σίγουρα ότι τα φορούσαν πέρσι. Φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα σχεδόν καθόλου στους δρόμους. Λες να μην το πάρω?»

«Μη σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά, να σου πω την μαύρη αλήθεια, το θεωρώ υπερβολικό»

«Για σένα οτιδήποτε άλλο εκτός από ταγιέρ και γόβες είναι υπερβολή. Από τότε που μπήκες στην τράπεζα μεταλλάχτηκες και έγινες ταμίας 24 ώρες το 24ωρο. Εσύ και στον ύπνο σου λογαριασμούς και κινήσεις θα βλέπεις. Δε μου λες, το βράδυ αντί για προβατάκια μετράς 20 ευρα? Αχαχαχαχαχαααα… Έλα μωρέ σε πειράζω.
Πάντως εγώ θέλω να γίνω μοντέρνα και ωραία και θα το πάρω. Τίποτα δεν ψώνισα φέτος, και αφού κατεβαίνω στην αγορά μόνο μια φορά το εξάμηνο θα πάρω κάτι οπωσδήποτε. Δεν γυρίζω σπίτι με άδεια χέρια! Θέλω να ξοδέψω χρήματα για μένα, για τον εαυτό μου. Θέλω να μου κάνω ένα δώρο αφού κανείς δεν μου κάνει … όχι εσύ καλή μου, τους άντρες εννοώ. Θέλω να αλλάξω τόσο ώστε να γίνω μια θεογκομενάρα που θα σφάζονται παλικάρια στα πόδια της»

«Ε καλά αν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη τότε πάρτο».

«Να είναι όμως και καλό πάνω μου … μήπως με κάνει πολύ νταρτνανέ από πάνω? Μήπως με κονταίνει έτσι που σταματάει στη μέση? Πάντως έτσι που είναι ογκώδες από πάνω φαίνεται ο πισινός μου μια σταλιά!!!! Πάει και με το μαλλί τέλεια, ε? Δώσε μου σε παρακαλώ το καθρεφτάκι μου από την τσάντα να το δω και από πίσω ………… Πω πωωωω τέλειο! Με κάνει κούκλα, θεά, δεν είναι η gademissa αυτή που βλέπω αλλά μια boemissa. Με κάνει πιπίνι, μοντέρνα, διανοούμενη, με βάθος απύθμενο, αλλά και bitch, απ αυτές που δεν μασάνε, που δεν τους νοιάζει τίποτα, απ αυτές που σκοτώνουν με το βλέμμα τους. Με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μια γκόμενα που τόλμησε να βάλει κάτι τόσο ξεχωριστό ποιος ξέρει τι γυναικάρα θα ναι. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω μου…»

«Τοκ -τοκ, είναι κανείς? Κοπέλα μου προσγειώσου…..που τάδες όλα αυτά? Μια προβιά είναι. Θα σε κοιτάνε με θαυμασμό ή με κοροϊδία? Ρε συ, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν φοράει κανείς τέτοιο πράμα. Και από 250 € να στο κατεβάσει 170 € στην αρχή της σαιζόν? Κάτι ύποπτο μου μυρίζει. Και ένα κομμάτι μόνο? Ότι πουλάει θα έπρεπε να το έχουν σε τουλάχιστον 10 κομμάτια, όχι σε ένα τελευταίο. Μάλλον περσινή μόδα είναι και ξέμεινε, μην σου πω ότι μπορεί να είναι και κανένα ελαττωματικό. Εγώ την γνώμη μου λέω σαν καλή φίλη, εσύ αποφασίζεις.»

«Ναι καλά, μου ανάβεις φυτίλια καλά καλά και μετά … μωρέ θα το πάρω δεν με νοιάζει τίποτα, το λάτρεψα μόλις το είδα ................ χμμμμμμμμ............. »

6943.........



Τιιιιτ-τιιιιιτ-τιιιιιιτ-τιιιιιιτ-τιιιιιιιιτ

Έλα ‘ατρόμητη’ φίλη μου πώς είσαι? ........................ Ναι κατέβηκα τελικά στην αγορά και θέλω να σε ρωτήσω εσένα που ξέρεις από μόδα , βρήκα ένα σακάκι μέχρι την μέση, κεραμιδί, καταπληκτικό αλλά είναι βελέντζα ………………… όχι ρε συ, κανονική βελέντζα μιλάμε, σαν αυτά που φοράνε οι τσοπάνηδες. Είναι στη μόδα αυτά φέτος? ……………………… αχχχχ, είναι υπέροχο μαλακό, κεραμιδί, χοντρό αλλά σταματάει εκεί ακριβώς που πρέπει λίγο κάτω από την μέση, έχει και κουκούλα που πέφτει πάνω της το μαλλί το οποίο δείχνει τριπλάσιο σε όγκο, σου λέω μου πάει πολύ και κυρίως με το μαλλί που κάνει τρομερό συνδυασμό, δεν νομίζεις? ……….…………………… δεν είπα ότι έχει μάτια το κινητό …………………….……… ούτε να μυρίσεις τα δάχτυλά σου, από την περιγραφή δεν καταλαβαίνεις?....................... Ε ΟΧΙ καημένη, δεν μπορώ να περιμένω να ξεφυλλίσεις τώρα τα περιοδικά μόδας, είμαι στο ταμείο με το πορτοφόλι στο χέρι! ……………..……………… Πέρσι τα φορούσαν σίγουρα, ε? Ε τότε θα μπορούσα κάλλιστα να το είχα αγοράσει πέρσι και να το φοράω και φέτος για να βγάλει τα λεφτά του όπως κάνει όλος ο κόσμος. Πώς σου ακούγεται? …………………………… τι εννοείς αηδίες? Δεν καταλαβαίνεις ότι ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω, έχω ανάγκη κάτι διαφορετικό, κάτι εκκεντρικό, κάτι μοναδικό, θέλω να μπω στο παιχνίδι πάλι, και την Δευτέρα στα γενέθλια της Γ. θέλω να τραβήξω όλα τα βλέμματα πάνω μου ……………………… ειλικρινά δεν ξέρω τι μ έπιασε αλλά θέλω να το αγοράσω ………………….... ναι ξέρω, φρενίτιδα το λένε και θέλω την έγκρισή σου. Δεν ξέρω γιατί αλλά την χρειάζομαι. Κάτι ψυχολογικό κρύβεται από πίσω αλλά δεν θα το αναλύσουμε τώρα απ το κινητό …………………………..….... ααααχ να σαι καλά ρε φιλενάδα. Δέχομαι την ευλογία σου μετρ της μόδας. Το αγοράζω εδώ και τώρα ………………………………
ρε συ sorry για την φρενίτιδα αλλά ελπίζω να με καταλαβαίνεις …………………… θα σε πάρω απ το σπίτι όταν φτάσω ……………………


………… καλέ ποιο βράδυ, τώρα το φοράω, απ το μαγαζί βγήκα με την προβιά στους ώμους…………...… φιλάκια, είμαι ευτυχισμένη …………




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γειά,με γεια!!Και μη μασάς από μόδες-ότι σε κάνει τόσο χαρούμενη,δεν μπορεί παρά να σου πάει!Έτσι θα είσαι ο όμορφος και γεμάτος αυτοπεποίθηση εαυτός σου,και όχι σαν κάτι κακομοίρες που κυκλοφορούν όλες ίδιες κιαπαράλλαχτες κιας μην τους πηγαίνει το κάπρι με τη γόβα-κατσαριδοσκοτώστρα,επειδή τους το προστάζουν κάποιοι επιτήδειοι...

Joharris

gademissa είπε...

Thanks! Είναι πραγματικά τέλειο! Απ τα λίγα κομμάτια που αγόρασα ποτέ και μου ταίριαξαν τόσο πολύ.

Εννοείται ότι το έχω στο σαλόνι και το βάζω συνέχεια. Από κάτω φόρμες, κάλτσες, σαγιονάρες (ναι), αλλά από πάνω το βελεντζί με όλες τις εκδοχές χαμόγελου, κινήσεων, κομμώσεων και βλεμμάτων στον καθρέφτη.

Δεν χορταίνω να το καμαρώνω…

srm1033 είπε...

Με κάνει πιπίνι, μοντέρνα, διανοούμενη, με βάθος απύθμενο, αλλά και bitch, απ αυτές που δεν μασάνε, που δεν τους νοιάζει τίποτα, απ αυτές που σκοτώνουν με το βλέμμα τους. Με γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μια γκόμενα που τόλμησε να βάλει κάτι τόσο ξεχωριστό ποιος ξέρει τι γυναικάρα θα ναι. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω μου…»

Φιλενάδα θέλω και εγώ απο ένα σε όλα τα χρώματα!!!! Αν είναι να με κάνει έτσι πληρώνω και 1000 ευρώ το κομμάτι!!!!

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
kotosalata είπε...

Καλοφόρετο!! Έυχομαι να κάνεις θράυση στις εξόδους σου!

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

....είσαστε......πολύ άρρωστες.....σας το έχει πει κανείς???
.....έτσι κάνω εγώ με τα παπούτσια πάντως.....έχω μεγάλη αρρώστια με τα παπούτσια....μπορεί να βγω για ψώνια και να χρειάζομαι παντελόνια-πουκάμισα-μποξεράκια και κάλτσες.....και να γυρίσω σπίτι με 2 ζευγάρια παπούτσια.....δεν μπορώ να αντισταθώ ένα πράγμα....καλημέρααααα
PS.ο Αλητάμπουρας είμαι σε κρίση προσωπικότητας και αλλάζω ονόματα.....!!!

gademissa είπε...

Αααααχ convinsed μου…
εσύ νομίζω δεν έχεις ανάγκη, αφού ο αντρούλης σου σε θέλει όπως είσαι. Αλίμονο σε μας τις λεύτερες που ψάχνουμε για τα πιο απίθανα φτιασίδια :-)


Σ ευχαριστώ kotosalata
Ήδη μικρές προσεισμικές δόνησης ένιωσα στο διάβα μου το Σάββατο το βράδυ. Εντός των ημερών αναμένω και καταστροφές από ...΄καψοκαρδιές ΄ :-)


sketo katharma
Άσε, εσύ είσαι χειρότερος όλων. Είσαι ικανός να πας στο carefure για γάλα και να φύγεις με ξυριστική μηχανή.
Πάντως σίγουρα δεν θα φορέσω τη βελέντζα στη… δουλειά ;-)

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

διορθώνω λόγω χαλαρού μνημονικού σου!!!!Στόχος ήταν το...κοτόπουλο και έφυγα με....ψηφιακή φωτογραφική!!! ;-)

YO!Reeka's είπε...

βρε κάτι ζητήματα που σας τρώνε :Ρ

gademissa είπε...

sketo katharma
ΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΤΑΤΕ. Σας παρεξήγησα. Άλλο γάλα άλλο πουλάδα. Άλλο ψηφιακή άλλο ξυριστική. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΙΙΙΙΩΝ διαστάσεων κε σαρανταποδαρούσε
:-))



Gelial,
ταξιδευτή του χρόνου, που βρίσκεσαι? Στο παρόν ή στο παρελθόν??
Όλα βαίνουν κατ ευχήν (δική σου)? Τουλάχιστον τα ζητήματα που απασχολούν εσένα να έχουν αίσιο τέλος (ή αίσιο ξεκίνημα!)
;-))))

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

....τώρα θα έτρωγες μεγάλο δούλεμα για την "πουλάδα" που αναφέρεις αλλά καθότι είμαι single 2 μηνάκια τώρα και παίρνω και εγώ "μουνάδα", που έλεγε μια βλαχάρα καθηγήτρια οικοκηρικών στο γυμνάσιο, στον "επίμαχο" τομέα.....απλά θα σου πω ότι ελπίζω να μη γίνω σα και σένα ρε!!!!!......εκτός αν εννοούσες τα παράσημα των αλεξιπτοτιστών που λέγονται και αυτά "πουλάδες"!!! ;-))))))

Ανώνυμος είπε...

Άντε σου εύχομαι μπόλικο σουξέ φορώντας το!

Καλημέρα, καλώς όρισα!

gademissa είπε...

sketo katharma
ηρέμησε φίλε μου, για τα παράσημα των καλών και ένδοξων προστατών μας εννοούσα, των αλεξιπτωτιστών. Τι άλλο?
(φιούυυυυυ....)



Γειά σου argyrenia
και καλώς ήρθες!! Σουξέ έχω και το διαπίστωσα, αλλά κρατάει μόνο όσο το φοράω. Μόλις το βγάλω (είναι βλέπεις πανωφόρι) ξαναγίνομαι η gademissa.
Θα στα πω όμως πιο αναλυτικά μόλις βρω λίγο χρόνο…
:-)))