Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2008

Κρυφές επιθυμίες







Αααχχχχ ........ είδα χτες στον δρόμο δυό ‘Ζητάδες’ και μ άρεσαν. Έτσι όπως ελίσσονταν με τις μηχανές τους, με τα δερμάτινά τους, με τα κράνη τους ....... αααααχχχχχχχ .......
Αυτό βέβαια δεν πρέπει να το μάθει ποτέ κανείς γνωστός μου . Οι μπάτσοι υποτίθεται ότι είναι γουρούνια και δολοφόνοι. Πρέπει να τους μισούμε και να φυλαγόμαστε απ αυτούς, μη φάμε κατά λάθος και καμιά ζαρτινιέρα στο κεφάλι! Αν με εννόησες .......








Blogger (το πρόγραμμα του blogspot.com): Τι ακούω? Πας καλά ρε? Πας καλά??? Ονειρεύεσαι μπάτσους??? Δεν βρίσκουμε φυσιολογικό γκόμενο και ονειρευόμαστε μπάτσους? Είσαι ανώμαλη ρε, το χεις πάρει χαμπάρι?



gademissa: Κατ αρχάς με ποιό δικαίωμα έρχεσαι απρόσκλητος στο blog μου? Με ποιό δικαίωμα παίρνεις μάτι τις απόκρυφες σκέψεις μου? Άδειαζέ μου τη γωνιά τώρα!



Blogger: Ότι θέλω θα κάνω μπατσογάμη, μπατσολάτρη, μπατσόφιλη, μπατσολάγνα. Ούυυυ ρε!!!! Τους φοιτητές που τρών ξύλο στις πορείες δεν τους σκέφτεσαι? Τα γεροντάκια, τους άνεργους, τους εργάτες που παν για μια διαμαρτυρία και γυρνάν σπίτι τους τόπι στο ξύλο δεν τους λυπάσαι?
Κρίμα, γιατί απ ότι κατάλαβα εσύ στα νιάτα σου θα πρέπει να ήσουν φίλα κείμενη στο ΚΚΕ. Συμπαθούσες τον Ρίτσο, την Φαραντούρη, τον Θοδωράκη ......



gademissa: ..... την Μαρίζα Κώχ...



Blogger: Τι σχέση έχει η Μαρίζα Κώχ?



gademissa: Κελεμπίες φορούσε σαν τη Φαραντούρη..... δεν ήταν κομμουνίστρια?



Blogger: Και ο Ντέμης Ρούσσος φορούσε κελεμπίες, ήταν κομμουνιστής? ........... τς τς τς τς .... ώρες- ώρες αναρωτιέμαι για την διανοητική σου κατάσταση ........... Προδότρα!!!!



gademissa: Παράτα με! Όλοι οι μπάτσοι δεν είναι γουρούνια, εντάξει? Αλλά και όλα τα γουρούνια δεν είναι ίδια. Υπάρχουν τα γουρούνια των χοιροτροφείων που ζουν σε άθλιες ανήλιαγες και αναερόβιες συνθήκες όπου μπορεί και να κανιβαλίζονται, αλλά υπάρχουν και αυτά στις αυλές των χωριών όπου ζουν στον φρέσκο αέρα και τρών του κόσμου τα καλά.

Υπάρχουν τέλος και αυτά που ζουν μέσα στα σπίτια κάποιων Αμερικάνων τρελάρων που τα έχουν όπως τα σκυλιά και τα γατιά και τα πλένουν, τα ταΐζουν, και τα κοιμίζουν στα κρεβάτια τους. Αυτά τα τελευταία δεν έχουν καμία σχέση με τα άλλα τα βρωμιάρικα. Είναι καθαρά και ευπρεπή.



Blogger: Βρε κουρέλα, το γουρούνι είναι γουρούνι, και τρώει τα πάντα. Αν σε βρεί λιπόθυμη και πεινάει μπορεί να σε φάει ζωντανή είτε είναι καθαρό είτε είναι βρώμικο, και όταν συνέλθεις θα είσαι χωρίς χέρια και πόδια ενώ αυτό θα ροχαλίζει χορτάτο απέναντί σου. Το γουρούνι είναι γουρούνι, πάει και τελείωσε. Το γράφει στο DNA του και δεν αλλάζει.

Μπάτσοι ........ χά! Τους βλέπεις καμαρωτούς και στητούς, αλλά ξέρεις κάτω απ τις στολές τους τί κρέατα και τί πατσιές κρύβονται? Ρε μαλάκα η στολή τους είναι δερμάτινη για να συγκρατεί τα ξύγκια. Άμα την βγάλουν ξεχύνονται τα κρέατα και οι κιμάδες, βγαίνουν στη φόρα οι λαπάδες, τα .......


gademissa: ....... Σιγά πια, πώς κάνεις έτσι! Δυό Ζητάδες είδα στο δρόμο και τους λιμπίστηκα, δεν ήταν ούτε Ναζί, ούτε ρακοσυλλέκτες, ούτε πολιτικοί, ούτε Εισαγγελείς και Φαρισαίοι. Δηλαδή πρέπει να με κρεμάσετε ακόμα και γι αυτό, ακόμα και για μια κρυφή και καταχωνιασμένη επιθυμία?

Αλλά πρόσεχε καημένε μου, μην τύχει και το πείς αυτό πουθενά ........ "μαύρο φίδι που σ έφαγε"! Θα σου βγάλω τα καλώδια ίνα-ίνα. Ακούς? Και άλλη φορά να χτυπάς την οθόνη πριν εμφανιστείς. Παραβιάζεις τα προσωπικά μου δεδομένα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν αστειεύεται με κάτι τέτοια. Θα σε καταγγείλω, θα σε πιάσουν, και τότε πάει- το κλεισες το μαγαζί σου. Μόνο το Wordpress και το Pathfinder θα υπάρχουν.



Blogger: ………



gademissa: Δε λες τίποτα ε?



Blogger: ………



gademissa: Που είσαι, εξαφανίστηκες? Χεχε, στα τσακίδια!



……………………

……………………

……………………

……………………


gademissa: Ουφφφφ.....Μωρέ, λες να χει δίκιο? Μ έβαλε σε σκέψεις Σαββατιάτικα ................το κέρατό μου!............... Bloοοggeer ................Blooooooooooggeeeeeeeeeer .......... er .............er ........... er ........ er ............














Bon Jovi - it's my life (κλικ στα γράμματα)





Από δω και πέρα αποφάσισα να βάζω κάθε φορά στο τέλος των ποστ μου κι από ένα αγαπημένο μου τραγούδι. Βέβαια θέλω να βάζω 101 αλλά πρέπει να κρατηθώ. ΕΝΑ κάθε φορά. Όμως πώς να επιλέξω? Πώς να ξεχωρίσω το ένα από τα 1000 και να αδικήσω τα υπόλοιπα? Κριτήριο επιλογής θα είναι η διάθεση της στιγμής. Τελείωσε. Δεν θα το σκεφτώ άλλο.



Ένα μόνο.
















Αλλά επειδή σήμερα είναι η πρώτη μέρα που το αποφάσισα, θα κάνω μια εξαίρεση και θα βάλω ακόμα ένα.




SARAH CONNOR - From Sarah with love (κλικ στα γράμματα, όχι στο εικονάκι)




Λοιπόν, πρέπει να μάθω πώς βάζουν οι άλλοι στα blog τους τα εικονάκια του YouTube που τα πατάς και τραγουδάνε. Αλλά για να το κάνω αυτό πρέπει να αφιερώσω χρόνο και να ασχοληθώ. Γαμώτο, όλα θέλουν χρόνο και ο χρόνος φεύγει τόσο γρήγορα .................... αααα όχι-όχι-όχι δεν θα ξεφύγω πάλι. Δεν θα γράψω μακρινάρι.


Τέλος του πόστ.


Τέλος.


Τέλος.