Σάββατο, Αυγούστου 26, 2006

Κουράγιο Johnny Depp, θα ρθουν και οι καλύτερες μέρες





Μα γιατί παίζεις σε αυτές τις σαχλαμάρες? Το κάνεις για τα λεφτά? Σε τόσο δύσκολη θέση βρίσκεσαι οικονομικά? Aναρωτιέμαι, η Βανέσσα Παραντί δεν δουλεύει? Ούτε μια ταινία, ούτε ένα διαφημιστικό, ούτε ένα δίσκο? Είναι και πολυπράγμων κοπέλα εκτός από ωραία, απόσο ξέρω. Μήπως πρέπει να την ενημερώσεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα εύκολα?

Βάλτα κάτω όλα, βγάλε τα τευτέρια και κάτσε και μελέτα τα. Με 2 παιδιά, νταντάδες και με πιθανό πύργο στην Γαλλία όπου ζείς, θέλεις μια μικρή περιουσία για φως, νερό, τηλέφωνο, υπηρέτες και κηπουρό. Αν νοικιάζεις και χωράφια για καλλιέργεια αμπέλου προς οινοποίηση όπως κάθε αξιοπρεπής Γάλλος ή wannabe, τότε η περιουσία που θέλεις διπλασιάζεται. Αν θές και οικολογικό κρασάκι με ειδικές τεχνικές και εγκαταστάσεις ξέχνα το, θα βγείς στη ζητιανιά.

Οπωσδήποτε η εφορία θα σου ζητάει πολλά. Προφανώς έκανες διακανονισμό και τους χρωστάς τις δόσεις. Αυτό το καταλαβαίνω, είναι μεγάλος βραχνάς. Τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών σου θα είναι πανάκριβα και η Βανέσσα μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά μια γκλαμουριά και ένα λούσο θα το θέλει η βουλιμική. Ετσι, αν τα έξοδα τρέχουν και η Βανέσσα κάθεται στο σπίτι και πλέκει ή κάνει κούρες ομορφιάς τότε καταλαβαίνω γιατί έπαιξες στους Πειρατές της Καραϊβικής το 2 (αλλά και το 1)


Το οποίο εγώ το βρήκα σαχλίτσα. Θα μπορούσε να γυριστεί σαν κομπιουτεράιζντ κινούμενα σχέδια. Εσάς τους ηθοποιούς τι σας ήθελαν εκεί? Αφού δεν προσφέρατε σχεδόν τίποτα. Μόνο γκριμάτσες κάνατε, τρέχατε και κουνούσατε τα σπαθιά σας. Αλλά εσύ ειδικά ήσουν μια απογοήτευση για μένα. Βέβαια μέσα στο σινεμά πολλοί (ακόμα και άτομα από την παρέα μου!) γελούσαν με τα κωμικά στοιχεία του έργου τα οποία εμένα με νευρίαζαν ή με χαλούσαν. Μου φαινόντουσαν χιλιοειπωμένες αμερικανιές. Ομως παρόλαυτά μπήκα σε σκέψεις ομολογώ. Τι καταλαβαίνουν οι άλλοι περισσότερο από μένα και γελάνε? Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπω εγώ? Και έτσι σκέφτηκα ότι αφού "τρώγωντας έρχεται η όρεξη" τότε και "ψευτογελώντας θα έρχεται το γνήσιο γέλιο". Εβαλα λοιπόν σε λειτουργία τις φωνητικές μου χορδές και τους κοιλιακούς μυς, και έβγαλα αυτό που λέμε ψευτόγελο. Το οποίο ξεκίνησε για προσωρινό αλλά κράτησε 1,30 ώρα!! Οταν ξεκινάς να γελάς και έχεις ήδη κάνει σχόλια για τις "ωραίες" φάσεις, δεν μπορείς να σταματήσεις ξαφνικά στη μέση του έργου. Θα με έπερναν στο ψιλό τα παιδιά της παρέας και δεν θέλω να φαίνομαι η περίεργη της υπόθεσης. Ετσι το μόνο που κατάφερα στο τέλος είναι να αποκτήσω άδικα ρυτίδες γέλιου και έναν πονόκοιλο (εμ, γυμνάστηκαν απότομα οι κοιλιακοί μου) για το υπόλοιπο βράδυ.

Μόνο στον Ακέφαλο Καβαλάρη μου άρεσες πάαααρα πολύ. Μην πω ότι εκεί σε βρήκα Οσκαρικό. Στη Νεκρή Νύφη, στην Σοκολατοβιομηχανία, και στους Πειρατές σε βρήκα αδιάφορο παντελώς. Με την πορεία που έχεις πάρει, όχι στους Πειρατές αλλά ούτε σε διαφημίσεις αποκλειστικά για την Κίνα (όπως κάνουν μερικοί διάσημοι συνάδελφοι σου) δεν σε βλέπω. Προβλέπω να καταντάς καραγκιόζης-πειρατής στην Eurodisney, όπου θα τρέχουν τα πιτσιρίκια απο πίσω σου, να φωτογραφηθούν μαζί σου όπως κάνουν με τον Μίκυ. Και όχι πύργο, ούτε παράγκα δεν θα έχεις, θα σε χωρίσει και η Βανέσσα και θα πάρει και την επιμέλεια των παιδιών. Σκέψου τα όλα αυτά.


Βέβαια το γεγονός ότι επέλεξες να ζήσεις και να κάνεις οικογένεια στην Ευρώπη δείχνει μια ποιότητα μέσα σου και μια αναζήτηση. Γιαυτό σε συμπαθώ ιδιαίτερα, και επειδή πιστεύω ότι είσαι πραγματικά καλό παιδί (το βλέπω στη φάτσα σου) αποφάσισα να στα πω έξω απτα δόντια μπας και ανοίξεις τα μάτια σου και δεις 5 πράγματα που ίσως δεν είχες το χρόνο και τη διάθεση να τα δεις μέχρι τώρα.



Λοιπόν, έπι του πρακτέου φίλε μου. Πόσα χρειάζεσαι για να σταματήσεις να παίζεις στο σινεμά για ένα χρόνο ας πούμε, χωρίς να έχεις "δημιουργικό" πρόβλημα, μέχρι να συνέλθεις και να βρείς τον καλλιτέχνη μέσα σου? 1.000.000 € ? Ε, αύριο θα βγάλω φιρμάνι σε όλους τους θαυμαστές σου να καταθέσουν από 1 € each για να κάνεις το κομπόδεμα σου.
1.000.000 θαυμαστές σίγουρα θα βρείς σε όλο τον κόσμο. Μη σου πω πως η "ατρόμητη" φίλη μου που είναι ερωτευμένη μαζί σου θα βάλει 10 € . Ετσι, από κάτι τέτοιες θα έχεις και τα τυχερά σου!



Τώρα θα με ρωτήσει κάποιος, εγώ αφού την είχα ψηλιαστεί την υπόθεση γιατί πήγα να δω το έργο?
Μωρέ δεν θα πήγαινα χίλια χρόνια, αλλά έλα που στην παρέα θα ήταν και ένα παιδί υποψήφιος γκόμενος! (Και ειδικά μετά τον Μ-αλάκα θέλω να κάνω γρήγορα την επόμενη σχέση). Ετσι από δω και πέρα "όπου γάμος και χαρά και η gademissa πρώτη" . Ο οποίος υποψήφιος παρεμπιπτόντως, είναι τελικά πολύ πιο ενδιαφέρων απο την τελευταία φορά που τον είχα δει πριν 2 μήνες. Και στο κορμί του, όλος αυτός ο όγκος δεν είναι λίπος όπως έμαθα σήμερα αλλά μύς από το γυμναστήριο!!!!

Ομως μπα, δύσκολο το βλέπω, μένει και μακριά μου, δεν έδωσε και ιδιαίτερα δείγματα ενδιαφέροντος προς εμένα παρόλο που μακιγιαρίστηκα με μεϊκάπια, μολύβια, κραγιόνια και ρούζ, τα οποία έκανα παρακαλώ ένα τέταρτο να τα βγάλω από την μάπα μου όταν γύρισα σπίτι. Ημουν πολύ εμφανίσιμη, γλυκομίλητη, απλή, με τα αστειάκια μου αλλά και μερικές φορές έκανα και την αδαή για να τον αφήσω να νιώσει ανώτερος. Αλλά δεν είδα κινήσεις από την αντίπερα όχθη, μπορεί και να έχει ήδη σχέση το παιδί, δεν ξέρω και δεν μπορούσα να ρωτήσω για να μην καρφωθώ. Σκοπεύω όμως να καλλιεργήσω σιγά-σιγά αυτή την γνωριμία.


Ποτέ δεν ξέρεις.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: