Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2006

Χαίρομαι τις ακομπλεξάριστες Χοντρές

Διάβασα χτές σε ένα blog για κάποιον που τον ενόχλησε η θέα μιας πάνχοντρης με κολάν.

Την ίδια ενόχληση έχουν και πολλοί γνωστοί μου... σχεδόν όλοι. Μόλις δουν έναν υπέρχοντρο ή μια θεόχοντρη, αρχίζουν αμέσως τα σχόλια και τα ψουψου. Μια γνωστή μου μάλιστα, μόλις δει κάποιον χοντρό ή με μεγάλη μύτη ή με φαλάκρα ή πεταχτά αυτιά αμέσως θα αρχίσει τον σχολιασμό και τα χαχανητά.

Εγώ αντίθετα με άλλους, όχι μόνο δεν τους κατακρίνω αλλά κάποιες φορές τους χαίρομαι. Ειδικά αυτές τις χοντρές που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και ντύνονται με φωτεινά χρώματα, κολάν και κοσμήματα, πολύ τις πάω. Είναι διαφορετικές αλλά δεν ντρέπονται, και το δείχνουν. Πιθανώς να θέλουν να χάσουν κιλά και να είναι στη διαδικασία, ίσως και όχι, αλλά με κανένα τρόπο δεν θα κλειστούν στο σπίτι.

"Οοοοχι αγάπη μου, θα βγώ και θα χαρώ τη ζωή. Και να σου πω και κάτι? Αν σε ενοχλεί η εμφάνισή μου, μην με κοιτάς αγόρι μου. Μόνο στο σπίτι σου είναι ιδιωτικός ο χώρος, και δεν θαρθω ποτέ εκεί. Αλλά οπουδήποτε αλλού θα κυκλοφορώ και εγώ όπως και συ. Η ζωή είναι πολύ μικρή για όλους, και δεν θα μου την μαυρίσεις εσύ με τα μίζερα ματάκια σου, σαμιαμίδι" τις φαντάζομαι να λένε αυθάδικα, γεμάτες θράσος και ειρωνία.

Εγω προσωπικά έχω 4 κιλά παραπάνω, και μονίμως τα χάνω και τα ξαναβάζω. Και κάθε φορά έχω άγχος και προσπαθώ να βρίσκω τρόπους ώστε να μην φαίνονται, είτε διαλέγοντας τα σωστά ρούχα είτε παίρνοντας τις κατάλληλες πόζες ώστε να μην τονίζονται τα "φουσκώματα". Και όταν κατεβαίνω για να αγοράσω ρούχα, έχω και ένα καθρεφτάκι μαζί μου για να κοιτάζω πάντα πώς μου στρώνουν τα ρούχα και από πίσω. Γιατί δεν είναι μόνο το μπροστά, είναι και το από πίσω. Αλλά και όποτε χάνω τα παραπάνω κιλά και είμαι αδύνατη, θέλω να χάσω και άλλα. Ποτέ δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, απλώς είμαι λίγο περισσότερο ικανοποιημένη και ανακουφισμένη. Μέχρι να τα ξαναπάρω βέβαια, και να αρχίσει το λιθάρι του Συσίφου να ανεβοκατεβαίνει.

Εχω και την ΄ατρόμητη΄ φίλη μου που είναι αδύνατη, αλλά αν την ρωτήσεις, όλο ατέλειες θα βρεί στο σώμα της, από το δόντι της μέχρι τον αστάγαλό της. Θυμάμαι και μια άλλη φίλη μου που δεν πήγε κάποτε σε ένα πάρτυ γιατί δεν είχε λέει ρούχα να φορέσει, αφού όλα θα την στένευαν με τα 2 κιλά που έβαλε!!! Και μιλάμε ούτε καν τα δοκίμασε. Εκεί μας οδήγησε η δικτατορία της εικόνας. Μια άλλη έχασε ραντεβού με υποψήφιο γκόμενο, γιατί " τώρα που έβαλα 6 κιλά, με τέτοια κοιλιά και μπράτσα πώς θα με δει γυμνή όταν θα το κάνουμε ?". Και εντωμεταξύ ο γκόμενος την είχε δει στα κρυφά ποιά είναι, και είχε πει στον ΄συνδετικό κρίκο΄ ότι του άρεσε πολύ. Τι εμψυχωτικά, τι παρακάλια επιστρατεύσαμε όλες.... τίποτα αυτή, ανένδοτη. Και τώρα που αυτός βρήκε άλλη, κλαίγεται η δικιά μας.


Και η άλλη που κατακρίνει και κοροϊδεύει τις μύτες, τα αυτιά και τις φαλάκρες του κόσμου, δεν βλέπει το κέρατο που έχει δώσει στον άντρα της, που ούτε από την αψίδα του θριάμβου δεν θα χωράει ο άνθρωπος να περάσει. Αλλος βλάκας και αυτός. Ολα είναι μπροστά του, ανοιχτά χαρτιά και κάνει πως δεν τα βλέπει, 10 χρόνια τώρα. Νομίζω ότι η δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην τεκνοποίηση είναι κάποια τιμωρία για όλες αυτές τις κακίες και ηλιθιότητες που κάνει και που λέει.

Και τα αιώνια ερώτηματα όταν βγαίνουμε έξω οι " κανονικές γυναίκες" είναι: Είμαι καλή? Πατικώθηκε το μαλλί μου? Το ετούτο μου φαίνεται μεγάλο? Με κόβει το μαύρο? Με ψηλώνει το ριγέ? Σ αυτό το φως φαίνονται οι ρυτίδες μου? Αυτό το καλσόν υποτίθεται ότι ζουμπάει τα κρέατα αλλά νομίζω ότι τελικά βγαίνουν όλα προς τα πάνω, φαίνονται? Πρήστηκαν τα πόδια μου από τα 20 ποντα τακούνια, αλλά φαίνομαι ψηλότερη? Διαγράφεται ο μασαζοκορσές? Το μαξιλάρι από την ενίσχυση του σουτιέν μήπως ξεχωρίζει? Πήρα λαξατόλ από το πρωί για να πάω στην τουαλέτα και να τα βγάλω όλα, αλλά νομίζω ότι τελικά η κοιλιά μου δεν είναι πλάκα. Εσύ τι λές, ξεχειλίζει?

Και άλλα πολλά και τερατώδη.

Γι αυτό χαίρομαι όλους αυτούς τους ακομπλεξάριστους ανθρώπους. Μακάρι να είχαμε το θάρρος όλοι εμείς οι υπόλοιποι να κυκλοφορήσουμε χωρίς ανασφάλεις, χωρίς τα πρέπει των περιοδικών και της τηλεόρασης. Και αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική μας εμφάνιση. Δεν μιλάμε για τα άλλα τα εσώτερα και πιο ουσιαστικά. Νομίζω ότι τότε ο κόσμος μας θα ήταν έστω και λίγο, καλύτερος. Αυτό το λίγο όμως ίσως να έκανε τη διαφορά.





..... και όλοι/ες εσείς "οι τέλειοι" που κατακρίνετε αυτές τις ακομπλεξάριστες χοντρές, προσέξτε καλά γιατί δεν τόχουν σε τίποτα τέτοια θηρία που είναι, να σας δώσουν μία και να σας κάνουν κιμάδες κολλημένους στον τοίχο..........




14 σχόλια:

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

Λοιπόν άκουσε μια αντρική γνώμη:
1ον
όποιος είναι αρσενικό λίγα κιλά παραπάνω δεν τον χαλάνε-επιβάλεται μπορώ να σου πω και αν είσαι μάγκας φίλε μου πέταξε της τα μάτια έξω στο κρεβάτι να χαθούν πάνω στο στρώμα τα κιλά....νομίζω?

2ον
συνήθως οι άντρες που ψάχνουν το τέλειο...είναι πολλά λόγια=φτώχεια σεξουαλική

3ον
επειδή κάποτε ήμουν για μεγάλο διάστημα με μια κοπέλα σαν αυτές των περιοδικών(εγώ δεν είμαι σαν αυτούς των περιοδικών ευτυχώς)έχω να σου πω ότι καλά ήταν σαν εμπειρία αλλά δεν με "έφτιαχνε" όπως με έχουν φτιάξει "κοπέλες της διπλανής πόρτας" που λένε.....πολύ "φαίνεσθαι και λίγο ουσία!!!

4ον
Το παν είναι η γυναίκα να σε ανεβάζει με το κέφι της, να είναι θυληκό ρε παιδί μου,να γουστάρει το κρεβάτι, να με κάνει να την "σκίσω" εδώ και τώρα,να τα δείνει όλα και να τον γλεντάς τον έρωτα μαζί της χωρίς όρια!Αυτό καμία και κανένας νάρκισσος δεν το έχει και αν το έχεις μέσα σου να μη νιώθεις άσχημα ούτε για τα 4 κιλά(εγώ έχω 14 παραπάνω)...ούτε για το λαχανί βρακί!
Φιλιά
:-)))))))

gademissa είπε...

Λοιπόν, αυτές τις αντρικές γνώμες σου πρέπει να τις γράψω κάπου και να τις έχω. Να τις μελετήσω καλά, για να μάθω επιτέλους τι πλάσματα είστε εσείς τα αρσενικά που τόσο μας μπερδεύετε.

Οσο για το λαχανί... άσε....

προσπαθώ ακόμα να το ξεχάσω :-))

srm1033 είπε...

μαζί με τις γνώμες φιλενάδα κράτα και κανα τηλέφωνο απο το παλικάρι για ώρα ανάγκης...:-)))))

gademissa είπε...

....βρε λεεες?...

....χμμμ.... :-))))




Παρεμπιπτόντως σου έχω στείλει comments αλλά δεν εμφανίζονται. Γιατί?

srm1033 είπε...

δεν είναι τι λέω εγώ, είναι πως τα λέει αυτος!!!:)))

Τώρα με τα σχόλια τι να σου πω?. I have no idea γιατι δεν εμφανίζονται αλλά θα το κοιτάξω το μεσημέρι. Thanks anyway

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

...δηλαδή για ώρα ανάγκης σας φαίνομαι κυρίες μου?
Μωρέ μπράβο εκτίμηση....που μου έχουν στο διαδύκτιο!!!
:-)))))

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

@convinsed
αφού βρε ufo με σκούφο έχεις βάλει "comment approval-verification-modification" ή όπως αλλιώς το λένε αυτό....τι φοβάσαι δηλαδή και πρέπει τα σχόλια μας να περάσουν πρώτα από την λογοκρισία σου.....και μετά να βγούν στον αέρα....!!! :-))))))

και εγώ πήγα να σου αφήσω μήνυμα και μου ήρθε πίσω σαν χυλόπιτα κρύα που στην σερβίρει όμορφη γυναίκα και πας στη γωνία να την φας με την ησυχία σου σκεφτόμενος όμως πως θα την χωνέψεις!!
ααααα δε πάω καλά μου φαίνεται....:-))))))))

Ανώνυμος είπε...

οεεε, οεεε, οεεε, οεεε
τα κοοοο μεντ βρηκαμεεεεε


Γκαντέμισσα το επόμενο ποστ που θα ανεβάσεις να έχει τίτλο παρακαλώ: "σέβομαι τις ακομπλεξάριστες χαζές" δεν θα παρεξηγηθώ καθόλου

gademissa είπε...

Παιδιά, χαίρομαι που φύγαν οι εντάσεις και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις, όπως είδα στο blog της convinsed.

convinsed, είχες 20 σχόλια και δεν ήξερες τίποτα? Ευτυχώς που το λάθος διορθώθηκε εγκαίρως. Και εννοείται ότι είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά που γράφεις :-)

Ανώνυμος είπε...

oh yes 20 comments και δεν είχα πάρει πρέφα το παραμικρό. Μου αρέσει που είχα βάλει και ειδοποίηση να μου στέλνει μειλ κάθε φορά και αντι για yahoo.gr είχα βάλει yahoo.com. απόλυτη χαζομάρα...:)))

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

@convinced
"απόλυτη χαζομάρα"....ε καλά τώρα....!!!Πες μας κάτι καινούργιο......;-))))
@gademissa
sorry που χωρίς να ρωτήσω χρησιμοποιώ το ποστ σου για να απαντάω και στη convinsed καμιά φορά....αλλά το ζητάει ο οργανισμός της ρε παιδί μου(έχω και τρόπους βλέπεις)καλημέρα...:-))))))))))

gademissa είπε...

It΄s ok. Don΄t bother...


Αλλά έχω μία απορία και θα σκάσω αν δεν την πω. Εσύ βρε παιδί μου, πώς ανακάλυψες το blog μου αφού ούτε στο monitor είμαι ούτε σχόλια στέλνω?

Καλησπέρα :-)

srm1033 είπε...

ρε φιλενάδα μέιλ δεν έχεις? αν θέλεις στείλε μου ένα να κρατήσω τη διεύθυνση σου. Κάποια πράγματα δε λέγονται δημοσίως. Δε είμαστε τώρα σε φάση να ψάχνουμε ξανά για γκόμενο....

Ismini Vasileiou είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου! Αμάν πια.. έχει έρθει ώρα να σταματήσουν πια όλοι να σχολιάζουν τις γυναίκες με πιασίματα ή ακόμα και με πολλά παραπάνω κιλά!! Και εγώ όπως εσύ παιρνω και χάνω κιλα και κάθε φορά προσπαθώ να βρω τρόπους να τα καλύψω. Σα να βλεπω τον εαυτο μου ειναι η περιγραφή που κάνεις με το καθρεφτάκι για το πίσω..xaxaxaxxa!!! αλλά τι να κάνουμε τώρα πια που κλείσανε τα μαγαζια και το μόνο που μας έχει μεινει ειναι το online shop... εγώ που με χάνεις που με βρίσκεις ειμαι ολη τη μερα εδώ να χαζεύω ρουχα γυναικεια https://www.notos.gr/gynaika/rouha/