Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

Μποϊκοτάζ στις τόπλες τραγουδίστριες και στις τσίτσιδες χορεύτριες





Μόλις γύρισα από μπουζούκια. Κυριακή βράδυ 3.30
Έχω να δηλώσω ότι σε αυτά τα μαγαζιά επειδή οι τραγουδίστριες και οι χορεύτριες είναι κατ ουσίαν γυμνές και κορμάρες, όλοι οι άντρες τις χαλβαδιάζουν ασύστολα και ξεχνάν ότι συνοδεύουν γκόμενες.

Τι να κάνουν οι γυναίκες θαμώνες για να ξεκολλήσουν τα βλέμματα των μαλακιζ-ανδρών τους από τις τσίτσιδες κορμάρες? Κυκλοφορούν και οι ίδιες τσίτσιδες.

Σχεδόν όλες οι πελάτισσες στο μαγαζί ήταν με τιραντάκια- μην πω με τα σουτιέν και τα μίνια μέχρι τον κώλο, μες στο καταχείμωνο και τουρτουράγανε. Αλλά επειδή οι τραγουδίστριες είναι κατά πολύ περισσότερο κορμάρες, οι πελάτισσες οι σχεδόν γυμνές τα παίρνουν στο κρανίο και ανεβαίνουν στις καρέκλες μπας και ξεκλέψουν κανένα βλέμμα. Οι δε πιο τρελαμένες και οι «τα πήρα στο κρανίο μέχρι που μου γινε κιμάς» ανεβαίνουν στα τραπέζια μήπως και κλέψουν εκτός από τα βλέμματα και το φως κανενός προβολέα που παρεμπιπτόντως θα ζεστάνει και λίγο το κοκαλάκι τους.

Του κάκου όμως.

Γι αυτό δηλώνω υπεύθυνα και χωρίς ντροπή ότι:


Πρέπει εμείς οι γυναίκες να μποϊκοτάρουμε όλα αυτά τα μαγαζιά με τις «τόπλες τραγουδίστριες και τις τσίτσιδες χορεύτριες».


Έτσι θα μείνουν μέσα στα μαγαζιά μόνο άντρες πελάτες. Φαντάζεσαι ένα μαγαζί με χίλιους άντρες πελάτες που τους έχει βγεί η γλώσσα απ όξω, και 5 κοπέλες ημίγυμνες να τραγουδάνε? Με το που θα βγουν τα καημένα τα εργαζόμενα κορίτσια στην πίστα θα σκιαχτούν. Θα ρίξουν τα γεμάτα τρόμο βλέμματά τους η μία στην άλλη, θα μαζέψουν κώλους και βυζιά άρον άρον, και θα την κάνουν τροχαδόν από την πίσω πόρτα, στέλνοντας διάγγελμα στον μαγαζάτορα ότι απεργούν μέχρι αποκτήσεως θηλυκού υποστηρικτικού κοινού.

Ο μαγαζάτορας εννοείται ότι θα τσατιστεί κανονικά, θα πει "αϊ σιχτίρ οι παλιοκότες", και θα κρατήσει μόνο τους άντρες λαϊκούς τραγουδιστές. Όμως ένα μαγαζί με 1.000 άντρες πελάτες λιγούρηδες και 6 τραγουδιστές επίσης άντρες, θα είναι σαν γήπεδο που παίζουν μπάλα χωρίς τόπι. Το τόπι είναι που γυρίζει, που έχει την τσαχπινιά και την γλύκα και όχι οι ποδοσφαιριστές. Θα γίνει αναταραχή μεγάλη. Θα αδειάσουν τα μπουζουκτσίδικα και θα γεμίσουν τα στριπτιζάδικα.

Έτσι θα αναγκαστούν όλοι οι μαγαζάτορες να υποκύψουν στις απαιτήσεις των πρώην ημίγυμνων τραγουδιστριών τους και να τις ξαναπάρουν πίσω με τους όρους του διαγγέλματός τους. Δηλαδή:

-Θα φοράν πλέον κελεμπίες στην πίστα και θα γλυτώσουν επιτέλους και αυτές από την καθημερινή δίαιτα ασιτίας, τα γυμναστήρια, και τα κομμωτήρια που τους έχουν κατσιάσει το μαλλί από το καθημερινό πιστολάκι και τα ντεκαπάζ.

Θα αφοσιωθούν έτσι στην λατρεμένη τους τέχνη του τραγουδιού.
Θα μπορούν να γίνουν επιτέλους Μαρίζες Κωχ και Φαραντούρες χωρίς να χάσουν τη δουλειά τους.

Αλλά και εμείς οι υπόλοιπες κανονικές γυναίκες του λαού θα μπορούμε άφοβα να πάμε επιτέλους ντυμένες και χωρίς να πουντιάζουμε στα μπουζούκια, και να είμαστε εμείς τα πρόσωπα της βραδιάς

Αχ είμαι ζαλισμένη και πρέπει να κοιμηθώ. Πώς θα ξυπνήσω αύριο?

Αχ το πιτσιρίκι είναι πολύ γλυκό και είχε μάτια μόνο για μένα.

Α ρε μάνα δεν μπορούσες να με γεννήσεις 10 χρόνια πιο μετά?

Γαμώ την gademia μου γαμώ

Ελπίζω αύριο να μην μετανιώσω γι αυτά που γράφω




Αχ πρέπει να κοιμηθώ επειγόντως